Logo Món Lògic InformàticaMón Lògic Informàtica, amb nom fiscal Univers Dinàmic S.L., neix a Inca (Mallorca) l’any 2009 fruit de més de 30 anys d’experiència en l’ambit de la informàtica professional i empresarial.

Durant aquest temps hem traslladat als nostres clients una forma de fer feina particular, basada en la professionalitat, la confiança, la cerca de les solucions més favorables i una oferta de serveis i productes punters.

Referent local en informàtica professional

Des de les nostres oficines i punt de venda a Inca oferim servei a empreses i professionals de tota Mallorca, amb solucions en els àmbits en que som especialistes: equipament informàtic, software de gestió, xarxes i seguretat, projectes web i impressió amb cost per còpia.

Durant aquests anys hem anat creixent de forma continuada fins arribar a consolidar-nos com un referent local en el nostre sector. La qualificació i formació continuada de tot el nostre equip professional és un dels pilars d’aquest creixement.

Els nostres clients

Entre els nostres clients comptam amb autònoms, comerços, petites, mitjanes i grans empreses, ajuntaments i altres entitats i organismes públics. Per a nosaltres tots són igualment importants i ens esforçam en oferir-lis les solucions més adequades, sempre.