Les seves dades sempre segures

Avui en dia les còpies de seguretat locals (a disc o cinta) no són suficients. És imprescindible que les seves dades es trobin també a una ubicació fora del seu lloc de treball per garantir la seva recuperació davant imprevistos com atac de malware, robatori, inundació o incendi. Aquest és el servei que oferim amb la nostra solució de backup remot, o còpia de seguretat remota.

Backup remot - Món Lògic

En detall

Les probabilitats de que una empresa hagi de tancar les portes després d'una pèrdua total de dades oscila segons diferents estudis, però es situa entre el 30 i el 80%. Per això és important disposar d'un pla de contingència en forma de còpia de seguretat remota, ja que amb un cost molt baix es poden prevenir conseqüències greus. Disposam de solucions que s'adapten a qualsevol necessitat d'espai de còpia, des d'ordinadors individuals fins a casos especials amb volum de dades elevat.

Avantatges

Com tens la informàtica a la teva empresa?

Sol·licita GRATIS una auditoria informàtica presencial.

De manera gratuïta, els nostres tècnics vendran a revisar els teus equips i l’estructura informàtica de la teva empresa. Després, t’enviarem un document amb els resultats i les nostres recomanacions per millorar la seguretat i la infraestructura informàtica del teu negoci.

Sol·licitar una cita GRATIS