Dell_OptiplexOrdinadors i Perifèrics

Treballem amb els principals fabricants d’ordinadors, perifèrics, electrònica de xarxa i accessoris per tal de garantir el hardware de la millor qualitat i amb el servei post-venda més professional . Formam part de la xarxa de Partners de DELL, Lenovo i HP.

Una de les nostres preferències és oferir sempre el millor equipament amb el preu més competitiu. El convidam a posar-se en contacte amb nosaltres quan necessiti un pressupost.

Dell_Partner HP_Partner

 

Equips recondicionats

Els equips recondicionats són ordinadors usats, de primeres marques (DELL, Lenovo, HP) i procedents d’empreses. Provenen de renovacions de parcs informàtics a la finalització de rèntings.

Són ordinadors que han tingut un ús exclusivament d’oficina i que, abans de posar-se de nou al mercat, reben una completa revisió per tal de garantir el seu funcionament, així com una profunda neteja tant interior com exterior. Aquests equips s’ofereixen amb un any de garantia completa, sistema operatiu Windows 7 legal i són una oportunitat molt interessant a l’hora de renovar o ampliar el parc informàtic.