Servei tècnic i manteniment

Servei tècnic

Disposam de taller propi per realitzar les intervencions més habituals respecte a reparacions i ampliacions d'equipament informàtic.

Manteniment

Per a totes aquelles empreses i professionals que necessiten garantir la continuïtat del seu negoci, oferim diverses modalitats de contracte de manteniment. L’objectiu és actuar com el seu propi departament de Sistemes, proposant les millores i optimitzacions necessàries per garantir un funcionament lliure d’incidències a més d'atendre els problemes operatius de forma immediata.

Contracte de manteniment

El contracte de manteniment informàtic s’ofereix en format d’una quota fixa mensual. Aquest cost inclou mà d’obra i desplaçaments gratuïts, però també altres serveis molt més importants. Per exemple, temps de resposta garantit de 4 hores, ordinadors de substitució en cas de reparacions prolongades, planificació i supervisió de còpies de seguretat, gestió de la seguretat interna i perimetral, interlocució única amb altres proveïdors (Software, comunicacions…), etc.

Oferim diverses modalitats de contracte de manteniment (A partir d’un sol lloc de feina) per adaptar-nos a les seves necessitats reals. No dubti a demanar-nos pressupost personalitzat i a conèixer perquè aquests servei representa una rentabilidad tangible per al seu negoci.