Protecció de Dades

Protecció de Dades de Caràcter Personal

Per accedir a algun dels serveis que oferim a través d’aquest lloc web (formulari de contacte, subscripció a notícies…) haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal.

En compliment de l’establert al reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, General de Protecció de Dades (RGPD) i altra normativa aplicable, relativa a la protecció de dades de carácter personal, l’informam que les seves dades poden quedar incorporades o ser tractades en els fitxers d’Univers Dinàmic S.L. amb la finalitat de poder oferir-li el servei corresponent. En cap cas aquestes dades seran cedides a tercers, o usades amb altra finalitat que l’acordada.

Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i/o portabilitat emprant l’adreça de correu electrònic info@miriada.es, cridant al telèfon 971 570058 o bé fent sol·licitud per escrit o en persona a l’adreça Avinguda Reis Catòlics, 101, codi postal 07300 de la localitat d’Inca (Mallorca – Illes Balears).

Com tens la informàtica a la teva empresa?

Sol·licita GRATIS una auditoria informàtica presencial.

De manera gratuïta, els nostres tècnics vendran a revisar els teus equips i l’estructura informàtica de la teva empresa. Després, t’enviarem un document amb els resultats i les nostres recomanacions per millorar la seguretat i la infraestructura informàtica del teu negoci.

Sol·licitar una cita GRATIS