Seguretat per les seves dades

Els equips UTM (Unified Threat Management) de SOPHOS ofereixen el nivell de seguretat perimetral que necessita qualsevol xarxa avui en dia. La sèrie XG ofereix totes les prestacions que demanden les empreses amb prestacions i característiques úniques en front de la competència. A més, SOPHOS ofereix un ventall d'equips pensats per protegir des de llocs de feina individuals fins a xarxes amb milers d'usuaris concurrents.

UTM Sophos - Món Lògic

UTM Sophos

Tant els usuaris particulars com les empreses han de trobar la forma de gestionar la creixent quantitat de dades i usar-les de forma eficient. Synology desenvolupa solucions NAS que ofereixen una administració de dades versàtil i senzilla. Basant-se en la innovació, les solucions NAS de Synology inclouen diferents línies de productes des del mercat domèstic fins a entorns empresarials crítics, oferint una gestió potent i intuïtiva basada en interfície web.

Algunes característiques

Com tens la informàtica a la teva empresa?

Sol·licita GRATIS una auditoria informàtica presencial.

De manera gratuïta, els nostres tècnics vendran a revisar els teus equips i l’estructura informàtica de la teva empresa. Després, t’enviarem un document amb els resultats i les nostres recomanacions per millorar la seguretat i la infraestructura informàtica del teu negoci.

Sol·licitar una cita GRATIS