Sophos Intercept X

Atura el Ransomware abans que actuï

El ransomware és el principal atac de malware d’aquests moments. Encripta els documents dels ordinadors i els manté segrestats fins que es paga un rescat per recuperar-los, provocant una aturada en la productivitat del negoci o fins i tot el tancament de l’empresa en casos puntuals.

Sophos Intercept X incorpora la tecnologia Cryptoguard, que prevé l’encriptació maliciosa de fitxers per part de qualsevol tipus de ransonware, fins i tot dels que provenen de fitxers de confiança o de processos que han estat infectats. Un cop el ransomware ha estat interceptat, els fitxers afectats es retornen al seu estat original.
[trx_video url=”https://youtu.be/RPk-0r5TFeY” autoplay=”off” title=”off” width=”480″ image=”http://www.monlogic.com/wp-content/uploads/2016/09/Sophos-Intercept-X.png”]

 

Destacat

  • Defensa anti-exploit de “dia zero”. Protecció contra amenaces encara desconegudes.
  • Tecnologia CryptoGuard anti-ransomware
  • Anàl·lisis de la causa rel, informant de l’orígen de l’atac
  • Gestió centralitzada des de la consola web de Sophos
  • Complementari a les solucions anti-virus existents

Disponibilitat i preu

Sophos-Silver-PartnerSophos Intercept X ja està disponible. Món Lògic Informàtica som partners certificats de Sophos, per lo que vos podrem oferir el millor assessorament, oferta econòmica personalitzada i suport durant la implantació.