Partner oficial
de Zebra a Mallorca

Impressores

Les impressores Zebra t’asseguren un rendiment fiable, sense períodes d’inactivitat, demores i interrupcions. Concebudes per a resistir, les impressores Zebra estan dissenyades per a un ús intensiu en entorns d’oficina i també industrials. La seva integració, senzilla i segura, permet la gestió en mode remot i et protegeix d’atacs de IoT.

T’assessorem en l’elecció més adient per al teu negoci a Mallorca.

Impressora ZC10L
Impressora ZC100
Previous slide
Next slide

Impressores de targetes

Impressora ZT600
Impressora ZT510
Impressora ZT400
Previous slide
Next slide

Impressores industrials

Paper per a rebuts
Braçalets per a esdeveniments
Targetes
Previous slide
Next slide

Consumibles

Ordinadors de mà

Augmenta la productivitat del teu negoci amb els ordinadors de mà Zebra. Els treballadors tindran accés a la informació i aplicacions que necessiten per a dur a terme la seva feina. És ideal per a comerços minoristes, fabricants, empreses de transport, logística, organització de vendes, etc.

Ordinadors mòbils
TC5X Series

Ordinadors tàctils
TC21/TC2

Tablets

Les tablets Zebra són resistents, intel·ligents i adaptades a la teva forma de treballar. Ajustades per a la jornada laboral, es pot afegir un teclat, bateria extra o fins i tot un escàner per aconseguir un rendiment màxim.

A més de ser resistents, són perfectes per a diferents situacions: interiors, exteriors, situacions amb caigudes, pols, aigua, calor extrems i baixes temperatures.

Tablets empresarials
ET40/ET45

Tablets per atenció sanitària
ET40-HC/ET45-HC